Piece do cukierni, piekarni, gastronomii i pizzerii.
Urządzenia do cukierni, piekarni, gastronomii i pizzerii.
Maszyny do lodów
NOWE TRENDY W LODZIARSTWIE - LODY PROSTO Z MASZYNY
TERAZ - bez wiedzy fachowej, bez pomieszczeń produkcyjnych - zawsze świeże, najwyższej jakości lody możemy produkować i sprzedawać wszędzie:
- lodziarnie
- cukiernie
- wyspy
- sklepy spożywcze i warzywne
- sale weselne
- restauracje
- bary
- hotele
- itp.
Maszyny do produk
o makaronu, lasagne i pierogów.
Maszyny (z przystawką do sosów) do automatycznego gotowania makaronu, pierogów oraz dań do gotowania.
Indywidualne Warsztaty Lodziarskie
Serdecznie zapraszamy wszystkich naszych obecnych i nowych klientów, a także osoby rozpoczynające przygodę w branży lodziarskiej na Indywidualne Warsztaty Lodziarskie.
Warsztaty mają charakter indywidualny. Zaletą takiego rozwiązania jest brak tłoku i możliwość lepszego przyswojenia wiedzy oraz spersonalizowanie pokazu pod potrzeby i oczekiwania konkretnej osoby.
ZANOLLI Host 2013
ZANOLLI al Sigep di Rimini 2013
19 - 21.02.2013 r. Warszawa - Targi EXPO SWEET
W dniach 19-21 lutego 2013 r. odbędą się Targi sektora cukierniczo-lodziarskiego Expo Sweet.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska.
STOISKO NR 51
Impreza odbędzie się hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.
Godziny otwarcia Targów:
19.02 (wtorek)
godz. 10.00-18.00
20.02 (środa)
godz. 10.00-18.00
21.02 (czwartek)
godz. 10.00-18.00
2012 r. - Profesjonalna maszyna do temperowania czekolady
K24 EVO
* MASZYNA DO TEMPEROWANIA CZEKOLADY
* NAJNOWSZE OSIĄGNIĘCIE TECHNOLOGII
* REWOLUCJA W SEKTORZE CZEKOLADY
- Sondy nowej generacji, utrzymujące stałą temperaturę wewnątrz masy czekoladowej.
- Precyzyjna kontrola temperatury (do 0,1°C), uzależniona od ilości produktu w zbiorniku.
- System mycia pozwalający na zmianę rodzaju i koloru czekolady w maszynie.
- Intuicyjny panel sterownia.
- Zapis temperatur ustawionych dla każdego programu, zgodnie z wyborem użytkownika, zachowuje parametry pracy.
- Zmiana kierunku obrotu mieszadła w zbiorniku, zapobiega powstawaniu pęcherzyków powietrza w masie czekoladowej.
- Oblewanie wyrobów czekoladą całkowite lub częściowe.
- Możliwość opóźnienia rozpoczęcia wybranego programu.
- System cięcia papieru na przenośniku taśmowym.
- Regulowany nadmuch pozwalający na równomierne pokrycie wyrobu czekoladą.
21 - 23.02.2012 r. Warszawa - Targi EXPO SWEET
W dniach 21-23 lutego 2012 r. odbędą się Targi sektora cukierniczo-lodziarskiego Expo Sweet.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska.
STOISKO NR 46
Impreza odbędzie się hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.
Godziny otwarcia Targów:
21.02 (wtorek)
godz. 10.00-18.00
22.02 (środa)
godz. 10.00-18.00
23.02 (czwartek)
godz. 10.00-18.00
2 - 6.04.2011 r. Kielce - Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska firmowego podczas
Targów Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL, które odbędą się w dniach
2-6 kwietnia 2011 roku (sobota-środa) w Kielcach przy ul. Zakładowej 1.
pawilonDstoisko nr1
Czynne wejścia:
- od ul. Zakładowej
- od ul. Batalionów Chłopskich
- od ul. Markowskiego (parking dla zwiedzających)
23 - 25.03.2011 r. Warszawa - XV Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska firmowego podczas
XV Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro, które odbędą się w dniach 23-25 marca 2011 roku w Centrum MT Polska mieszczącym się w Warszawie przy ul. Marsa 56C.
STOISKO B-5
23 - 25.02.2011 r. Warszawa - Targi EXPO SWEET
W dniach 23-25 lutego 2011 r. odbędą się Targi sektora cukierniczo-lodziarskiego Expo Sweet.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska.
STOISKO NR 40
Impreza odbędzie się hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.