Pasty klasyczne, pasty z orzechów laskowych
- do lodów, kremów,
czekoladek i ciepłych lodów (semifreddo)
PASTY KLASYCZNE - PASTY DO PRODUKCJI LODÓW MLECZNYCH
Index art. |
Nazwa i opis |
Ilość kg w opak. |
3AMA05 |
AMARETTO Smak klasycznego likieru włoskiego z gorzkich i słodkich migdałów Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3AMA01 |
1 |
|
3ANT05 |
PIRACI KARAIBÓW (ANTIGUA) Smak czekolady z rumem oraz nutą trufli i orzechów laskowych Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzechów laskowych Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3ANT01 |
1 |
|
2ARA00 |
ARACHIDOWA (ARCHAIDE) Smak orzeszków ziemnych Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3ARK05 |
DELICJE (ARANCIOK) Smak czekolady z delikatną nutą pomarańczy Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3ARK01 |
1 |
|
3BACIO |
PYCHOTKA (BACIO DI DAMA) Smak klasycznych włoskich biszkoptów orzechowych Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3BIC05 |
WIEDEŃSKA (BICERIN DI CAVOUR) Smak czekolady orzechowej, wzbogaconej kawą ze słodką śmietanką Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3BIC01 |
1 |
|
3BIS05 |
CIASTECZKOWA (GHIOTTO BISCOTTO) Smak klasycznych biszkopcików Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3BIS01 |
1 |
|
3BBA05 |
GUMA BALONOWA NIEBIESKA (BUBBLE GUM AZZURRO) Smak amerykańskiej gumy balonowej Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: wg uznania |
5 |
3BBA01 |
1 |
|
3BBR05 |
GUMA BALONOWA RÓŻOWA (BUBBLE GUM ROSA) Smak amerykańskiej gumy balonowej Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: wg uznania |
5 |
3BBR01 |
1 |
|
3CAB05 |
KAWA LATTE (CAFFE' BIANCO) Smak kawy z mlekiem. Pasta biała, nie zmienia koloru kremów. Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy Dozowanie: 50 g/kg |
5 |
3CAB01 |
1 |
|
3CAF05 |
KAWA BRAZYLIJSKA (CAFFE' BRASIL) Smak kawy z nutą orzecha laskowego Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CAF01 |
1 |
|
3CAE05 |
KAWA ESPRESSO (CAFFE' EXTRA) Smak kawy parzonej po turecku, pasta robiona ze świeżo palonego ziarna (40%) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: wg uznania |
5 |
3CAE01 |
1 |
|
3CAN05 |
CYNAMON (CANNELLA) Smak cynamonowy Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 50 g/kg |
5 |
3CAN01 |
1 |
|
3CAM05 |
IRYSEK (CARAMELLA MOU) Smak cukierków irysów Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CAM01 |
1 |
|
3CRB05 |
WINX (CAREZZA D'AUTUNNO BIANCA) Smak białej czekolady z orzechami laskowymi Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CRB01 |
1 |
|
3CRS05 |
WITCH (CAREZZA D'AUTUNNO SCURA) Smak ciemnej czekolady z orzechami laskowymi Konsystencja: pasta z cząsteczkami i całymi orzechami laskowymi Zastosowanie: lody, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CRS01 |
1 |
|
3CAS05 |
KEKSOWA (CASSATA SICILIANA) Smak sycylijskich owoców kandyzowanych Konsystencja: pasta z cząsteczkami owoców kandyzowanych Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CAS01 |
1 |
|
3CHA05 |
ŚNIEŻKA (CHANTILLY) Smak śmietany chantilly Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CHA01 |
1 |
|
3CHE05 |
SERNIKOWA (CHEESE CAKE) Smak sernika Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CHE01 |
1 |
|
3CIA05 |
DIABELSKA (CIOCCOLATO ATZECO - PEPERONCINO) Smak czekolady z delikatną nutą papryki peperoni Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CIA01 |
1 |
|
3CIB05 |
CZEKOLADA BIAŁA (CIOCCOLATO BIANCO) Smak białej czekolady Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CIB01 |
1 |
|
3MCC05 |
TOFFI - KARMEL (CREAM CARAMEL)Smak kremu karmelowego Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3MCC01 |
1 |
|
3CRU05 |
KREM JAJECZNY (CREMA ALL'UOVO) Smak kremu na bazie jajek. Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CRU01 |
1 |
|
3CAT05 |
KREM KATALOŃSKI (CREMA CATALANA) Smak deseru katalońskiego, zbliżonego do kremu brule Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CAT01 |
1 |
|
3WHI05 |
IRISH CREAM (CREMA WHISKY) Smak likieru na bazie whisky Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 50-60 g/kg |
5 |
3WHI01 |
1 |
|
3CRR05 |
MICHAŁKI (CROCCANTINO AL RHUM) Smak karmelizowanych orzechów laskowych macerowanych w rumie Konsystencja: pasta z krokantem orzechowym Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CRR01 |
1 |
|
3CUR05 |
PIGALLE (CUNEESE AL RHUM) Smak rumowej czekolady z kasztanami jadalnymi Konsystencja: pasta z cząsteczkami kasztanów jadalnych Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3CUR01 |
1 |
|
3GIS05 |
MAMBO (GIANDUIA SCURA) Smak orzechowo - czekoladowy, z dodatkiem ciemniejszego (niż w Amara) kakao i dodatkiem cukru Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3GIS01 |
1 |
|
3GIT05 |
RUMBA (GIANDUIA TORINO) Smak orzechowo - czekoladowy z dodatkiem cukru Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3GIT01 |
1 |
|
3GTC05 |
PUCHATKOWA (GRAN TORRONE CANELLI) Smak nugatu z orzechów laskowych, bezy i miodu Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzechów laskowych i bezy Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: wg uznania |
5 |
3GTC01 |
1 |
|
3GTF05 |
PUCHATKOWA EXTRA (GRAN TORRONE CANELLI FINISSIMO) Smak nugatu z orzechów laskowych, bezy i miodu Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzechów laskowych i bezy Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: wg uznania |
5 |
3GTF01 |
1 |
|
3JOG01 |
JOGURT (JOGY - polvere) - PROSZEK Smak jogurtu Konsystencja : proszek Zastosowanie: lody Dozowanie: 35 g/kg |
1 |
3LIQ05 |
LUKRECJA (LIQUIRIZIA) Smak zioła Lukrecji Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3LIQ01 |
1 |
|
3MAL05 |
MALAGA Smak rodzynek nasączonych winem Marsala Konsystencja: pasta z całymi rodzynkami Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3MAL01 |
1 |
|
3MAN05 |
MIGDAŁ SŁODKI (MANDORLA DOLCE) Smak słodkich migdałów Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3MAN01 |
1 |
|
3MAP05 |
MIGDAŁ 100% (MANDORLA PURA) Smak czystych migdałów Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3MAP01 |
1 |
|
3MRG05 |
KASZTAN (MARRON GLACES) Smak kasztanów jadalnych Konsystencja: pasta z cząsteczkami kasztanów jadalnych Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3MRG01 |
1 |
|
3MAR05 |
MARCEPAN (MARZAPANE) Smak prawdziwego marcepanu Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3MAR05 |
1 |
|
3MAS05 |
MASCARPONE Smak klasycznego sera włoskiego. Z prawdziwego sera mascarpone Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 50 g/kg |
5 |
3MAS01 |
1 |
|
3MER05 |
BEZA - KRÓWKA (MERINGA) Smak bezy włoskiej Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3MER01 |
1 |
|
3NOS05 |
ORZECH WŁOSKI (NOCE SORRENTO) Smak orzecha włoskiego Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzechów włoskich Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3NOS01 |
1 |
|
3NUTBA |
KOKO CZOKO (NUT BAUTING) Smak batonu Bounty (czekolada + kokos) Konsystencja: pasta z cząsteczkami kokosa Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3NUT01 |
ŻÓŁTKA Z CUKREM (NUTOVO) Smak żółtek z cukrem Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: wg uznania |
1,25 |
3OVO05 |
WANILIA (OVOVAN) Smak mocnej wanilii z żółtkami Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 40-60 g/kg |
5 |
3OVO01 |
1 |
|
3OVB05 |
WANILIA Z NASIONKAMI (OVOVAN GR.40 CON BACCHE) Smak mocnej wanilii z żółtkami Konsystencja: pasta z nasionkami wanilii Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 40-60 g/kg |
5 |
3OVB01 |
1 |
|
3PSP05 |
MUFFIN (PAN DI SPAGNA) Smak ciastek muffin Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 60-100 g/kg |
5 |
3PSP01 |
1 |
|
3PAN05 |
DINO (PANNA COTTA) Smak klasycznego włoskiego deseru robionego ze śmietany i cukru Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3PAN01 |
1 |
|
3PIN05 |
PINIO (PINOLATA) Smak prawdziwych orzeszków pinii Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3PIN01 |
1 |
|
3PIP01 |
PINIO EXTRA (PINOLO PURO NAZIONALE) - Smak prawdziwych orzeszków pinii (pochodzenie orzeszków pinii - Włochy) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
6 |
3PIS05 |
PISTACJA (PISTACCHIO FANTASIA) Smak orzeszków pistacjowych z domieszką orzechów laskowych i migdałów Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3PIS01 |
1 |
|
3PISTN |
PISTACJA 100 % (PISTACCHIO ETNA NATURALE 100%) Smak orzeszków pistacjowych nieprażonych Konsystencja: pasta gładka (barwiona naturalnie) Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 40-100 g/kg |
1 |
3PISTM |
PISTACJA ŚRÓDZIEMNOMORSKA (PISTACCHIO MEDITERRANEO) Smak prawdziwych orzechów pistacjowych Konsystencja: z kawałkami prawdziwych orzeszków pistacjowych Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 60-120 g/kg |
5 |
3PPR05 |
PISTACJA KARMELIZOWANA (PISTACCHIO PRALINATO) Smak orzeszków pistacjowych karmelizowanych w cukrze Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3PIC02 |
PISTACJA (PISTACCHIO PURO CON COLORE) Smak orzeszków pistacjowych prażonych Konsystencja: pasta gładka (barwiona) Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 40-100 g/kg |
1 |
3PIZ02 |
PISTACJA (PISTACCHIO PURO SENZA COLORE) Smak orzeszków pistacjowych prażonych Konsystencja: pasta gładka (niebarwiona) Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 40-100 g/kg |
1 |
4PKG05 |
PONY ŻÓŁTY (POKENUT GIALLO) Smak landrynek Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie lody i ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4PKG01 |
1 |
|
4PKR05 |
PONY CZERWONY (POKENUT ROSSO) Smak landrynek Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie lody i ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4PKR01 |
1 |
|
3PST03 |
CZEKOLADA STRACCIATELLA - PRONTO gotowa do użycia Smak wiórków czekoladowych Konsystencja: cząsteczki czekolady niezamarzające w lodach Zastosowanie: lody, kremy, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: wg uznania |
3,5 |
3NCA05 |
SMERFNE (PUFFO AZZURRO) Smak landrynek Konsystencja: pasta gładka, kolor niebieski Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3NCA01 |
1 |
|
3RAF05 |
KOKOSANKA (RAFFAELLO) Smak czekoladek Raffaello Konsystencja: pasta z cząsteczkami kokosa Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3RAF01 |
1 |
|
3RIC01 |
LIKIER KAWOWY (RISTRETTO CAFFE') Smak skoncentrowanej kawy z karmelem i alkoholem Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 10-15 g/kg |
1,4 |
3RIC02 |
2,7 |
|
3ROC05 |
ROCHER NUT Smak czekoladek Ferrero Rocher Konsystencja: pasta z cząsteczkami orzecha laskowego Zastosowanie: lody, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: wg uznania |
5 |
3ROC01 |
1 |
|
3SPC01 |
POLEWA DO DINO (SALSA PER PANNA COTTA) Smak alkoholu z karmelem Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: wg uznania |
1 |
3STS06 |
STRACCIATELLA NUGATOWA (STRACCIATELLA SICILIA) Smak nugatu z cząsteczkami czekolady i cynamonem Konsystencja: pasta z cząsteczkami czekolady i cynamonem Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: wg uznania |
2 |
3TIR05 |
TIRAMISU Smak klasycznego wloskiego deseru Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3TIR01 |
1 |
|
3TRA05 |
CZEKOLADA TRADICAO Smak czekolady Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3TRA01 |
1 |
|
3VAG05 |
WANILIA ŻÓŁTA (VANIGLIA GIALLA) Smak wanilii Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 40-60 g/kg |
5 |
3VAG01 |
1 |
|
3ZAB05 |
AJERKONIAK (ZABAGLIONE DELLA NONNA) Smak ajerkoniaku Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
3ZAB01 |
1 |
|
3ZUP01 |
KOGEL - MOGEL (ZUPPA INGLESE) Smak kremu angielskiego (jaja, mleko, cukier) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 25-30 g/kg |
16,20 kg (2,7kg x 6) |
3ZUP02 |
2,7 |
|
3ZUP03 |
1,4 |
PASTY - PRODUKTY SPECJALNIE SELEKCJONOWANE
Index art. |
Nazwa i opis |
Ilość kg w opak. |
2BACPI |
BACIO - (BACIO DEL PIEMONTE) Smak kremu czekoladowo - orzechowego Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
3 |
3CAD05 |
KAWA KARMELOWA (CAFFE' DEL NONNO DANTE) Smak kawy z domieszką karmelu Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
3 |
3GIA05 |
GIANDUIA AMARA Smak orzechowo - czekoladowy - gorzka Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
3 |
2IGP05 |
ORZECHOWA IGP - (NOCCIOLA PIEMONTE IGP) ORZECHY LASKOWE PIEMONCKIE IGP Smak prawdziwych orzechów laskowych Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
3 |
2PIB03 |
PISTACJOWA (PISTACCHIO PURO SICILIA) ORZECHY PISTACJOWE SYCYLIJSKIE Smak prawdziwych orzechów laskowych Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 40-60 g/kg |
3 |
2VAB03 |
PASTA Z PRAWDZIWEJ WANILII BOURBON Z NASIONKAMI - BEZ BARWNIKÓW I AROMATÓW (VANIGLIA BOURBON) Dozowanie: 40-50 g/kg |
3 |
35CE05 |
MUSLI - 5 ZBÓŻ (5 CEREALI) Smak musli Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
3 |
PASTY Z ORZECHÓW LASKOWYCH
Index art. |
Nazwa i opis |
Ilość kg w opak. |
2OPT05 |
PASTA NOCCIOLA OPTIMA Pasta orzechowa z piemonckich orzechów laskowych (wielkość: 13 do 15 mm - orzechy selekcjonowane ręcznie) delikatnie prażonych Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
2OPT01 |
1 |
|
2PRE05 |
PASTA NOCCIOLA PRELIBA Pasta orzechowa z piemonckich i liguryjskich, średnio prażonych orzechów laskowych Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
2PRE01 |
1 |
|
2PRS05 |
PASTA NOCCIOLA VESUVIO Pasta orzechowa z piemonckich i liguryjskich orzechów laskowych mocno prażonych Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
2PRS01 |
1 |
|
2DEL05 |
PASTA NOCCIOLA DELICIA Pasta orzechowa z orzechów laskowych pochodzących z różnych regionów Włoch, mocno prażonych Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
2DEL01 |
1 |
|
2PRZ05 |
PASTA NOCCIOLA PRELIBA STABILIZZATA Pasta orzechowa z piemonckich i liguryjskich prażonych orzechów laskowych z dodatkiem ok. 1% tłuszczu roślinnego jako stabilizatora, który nie dopuszcza do separacji oleju orzechowego od suchej masy Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
2PRZ01 |
1 |
|
2PRALI05 |
PASTA NOCCIOLA PRALINE' (PRALINATA) Pasta orzechowa z krokantu z orzechów laskowych w karmelu Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
2PRALI01 |
1 |
ZESTAWY PAST (KIT)
Index art. |
Nazwa i opis |
Ilość kg w opak. |
KIT5CE |
ZESTAW MUSLI - 5 ZBÓŻ (KIT 5 CEREALI) W skład zestawu wchodzi: 6 kg pasty Musli - 5 zbóż + 5 kg pasty marmurkowej: czekolada z chrupkami + 1 kg krokantu z chrupek zbożowych |
- |
KITBIS |
ZESTAW CIASTECZKOWY (KIT GHIOTTO BISCOTTO) W skład zestawu wchodzi: 5 kg pasty ciasteczkowej + 5 kg pasty marmurek ciasteczkowy + 1 kg ciasteczek kakaowych |
- |
KITCOC |
ZESTAW KOKTAJLOWY (KIT COCKTAILS) W skład zestawu wchodzi: 1 kg x 2 pasta Pina Colada + 1 kg x 2 pasta Mojito + 1 kg x 2 pasta Daiquiri |
- |
KITPES |
ZESTAW WINO MOSCATO BRZOSKWINIOWE (KIT PESCA AL MOSCATO) W skład zestawu wchodzi: 5 kg pasty owocowej brzoskwinia + 5 kg pasty Varicream Moscato + 2 butelki wina Moscato |
- |
KITPEA |
ZESTAW FISTASZKOWY (KIT SUPERPEANUT) W skład zestawu wchodzi: 5 kg pasty z orzeszków arachidowych + 5 kg pasty marmurkowej z orzeszków ziemnych + 1 kg orzeszków arachidowych słonych |
- |
KITTIR |
ZESTAW TIRAMISU (KIT TIRAMISU) W skład zestawu wchodzi: 5 kg pasty mascarpone + 5 kg pasty marmurkowej tiramisu + 1 kg kakao 22/24 w proszku |
- |
KITRPE |
ZESTAW RICOTTA Z GRUSZKĄ (KIT RICOTTA E PERA) W skład zestawu wchodzi: 10,8 kg gotowej do użycia ricotty + 5,8 kg pasty marmurkowej gruszka |
- |
KITCCO |
ZESTAW KOLOROWYCH KOPERTUR (KIT COPERTURE COLORATE) W skład zestawu wchodzi: 5 kg kopertury pomarańczowej + 5 kg kopertury truskawkowej + 5 kg kopertury cytrynowej + 5 kg kopertury pistacjowej |
- |
KITCMA |
ZESTAW KOPERTUR MAXIMUM - TYPU LODY MAGNUM (KIT COPERTURE MAXIMUM) - W skład zestawu wchodzi: 10 kg kopertury białej maximum + 10 kg kopertury ciemnej maximum + 1 kg orzechów laskowych, krojonych + 1 kg bezy wloskiej, krojonej |
- |
KOMPONENTY DO PRODUKCJI LODÓW, KREMÓW, DESERÓW I CIAST
|
---|