Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w przeglądarce       ZAMKNIJ

Lilliput - konwekcyjne piece elektryczne do barów, sklepów i cukierni - ZANOLLI

Zanolli - producent - modułowe piece nadmuchowe do pizzy i do zastosowań w restauracji i gastronomii - piece gastronomiczne

60 rocznica Zanolli

 

Lilliput - konwekcyjne piece elektryczne do barów, sklepów i cukierni - Zanolli

 

 

 

LILLIPUT
Mały piec elektryczny do barów, sklepów i cukierni.

Lilliput jest małym piec konwekcyjnym (także nablatowym), który przeznaczony jest do wypieku rogali, ciast, ciastek, różnorodnych wyrobów cukierniczych i piekarniczych, świeżych, mrożonych lub wstępnie podpieczonych, również "pizzette" (małe pizze).

Piece te, są idealnym rozwiązaniem do barów, sklepów cukierniczych, barów samoobsługowych, supermarketów, restauracji i samoobsługowych punktów żywienia.


Dzięki solidnej i trwałej konstrukcji oraz atrakcyjnemu wyglądowi i małym wymiarom, można umieścić piece w miejscach o ograniczonej przestrzeni, tym samym zwiększając swoje obroty.

Lilliput idealnie pasuje do każdego punktu sprzedaży. Piec jest przyjazny dla każdego, dzięki czemu również mniej doświadczeni użytkownicy, mogą profesjonalnie wypiekać lub odpiekać wyroby.

Piece elektryczne Lilliput, mogą być układane tak, aby zyskać więcej przestrzeni do pieczenia z możliwością różnorakich wypieków.

Mały piec konwekcyjny Lilliput

 

Mały piec konwekcyjny Lilliput - wnętrze

CHARAKTERYSTYKA TECHNICZNA PIECA LILLIPUT:

Lilliput Zanolli - konwekcyjne piece elektryczne do barów, sklepów i cukierni

1. Drzwi piekarnika mają tylko jedno skrzydło ze zintegrowanym, flagowym zawiasem bocznym.

2. Oświetlenie wewnętrzne: żarówki halogenowe (łatwy dostęp) dają odbite światło. Sprawiają, że produkty są bardziej widoczne podczas pieczenia.

3. Temperatura (max 290°C) kontrolowana jest przez termostat, a czas pieczenia za pomocą licznika czasu (timer).

4. Automatyczna zmiana kierunków obrotów wentylatora (w prawo i lewo), pozwala uzyskać jednolicie wypieczone wyroby na wszystkich poziomach blach.
Komory pieca (zaokrąglone krawędzie wewnętrzne, tylne części wewnętrzne są ruchome i łatwo dostępne) mogą być łatwo czyszczone w kilka minut, co pomaga zaoszczędzić czas i pieniądze. Piec wyposażony jest w urządzenie parowe.
Opcjonalnie w zawór odpowietrzający.

 

 

 

Lilliput - konwekcyjne piece elektryczne do barów, sklepów i cukierni - Zanolli

Wymiary
A - szerokość
B - głębokość
H - wysokość

Lilliput - okap do pieca konwekcyjnego

OKAP
Z WENTYLATOREM WYCIĄGOWYM

WYMIARY
A x B x H cm

WAGA
Kg

LILLIPUT 4 /CV

90x96x20

20

LILLIPUT 6 /CV

90x96x20

20

Lilliput - komora wypieku

KOMORA
WYPIEKU

WYMIARY ZEWNĘTRZNE
A x B x H cm

WAGA
Kg

MOC
kW

ILOŚĆ
blach
40x60

LILLIPUT 4 /MC

92x76x78

70

6,6

4 (60X40 cm)

LILLIPUT 6 /MC

92x76x86

80

8

6(60X40 cm)

Lilliput - garownik do pieca konwekcyjnego

GAROWNIK

WYMIARY
A x B x H cm

ILOŚĆ
blach
40x60

WAGA
Kg

MOC
kW

LILLIPUT 4 /CL

93x76x100

9

75

1

LILLIPUT 6 /CL

93x76x100

9

85

1

Lilliput - podstawa do pieca konwekcyjnego

PODSTAWA

WYMIARY
A x B x H cm

WAGA
Kg

LILLIPUT 4 /BM

93x68x100

40

LILLIPUT 6 /BM

93x68x100

40

 

AKCESORIA

Opcja podstawy: stelaż do blach
Opcja komory: zawór wypuszczania pary

 

 
 

 

 

MATERIAŁY REKLAMOWE DO POBRANIA

Zanolli - Lilliput - konwekcyjne piece elektryczne do barów, sklepów i cukierni PIECE LILLIPUT - ZANOLLI PDF Pobierz (1,48 MB)
       
Zanolli - COMBI - Lilliput, Rotor Wind, Planet - konwekcyjne piece elektryczne do barów, sklepów i cukierni PIECE COMBI (ŁĄCZONE) - ZANOLLI PDF Pobierz (7,59 MB)
       
KATALOG ZANOLLI - CUKIERNIA I PIEKARNIA - PIZZA I GASTRONOMIA - MASZYNY	COMIDA (miesiarki, ubijaczki,	walce, wałkowaczki) KATALOG ZANOLLI
- CUKIERNIA I PIEKARNIA
- PIZZA I GASTRONOMIA
- MASZYNY COMIDA (miesiarki, ubijaczki, walce, wałkowaczki)
PDF Pobierz (37,7 MB)
       
Program dla cukierni i piekarni PROGRAM DLA CUKIERNI I PIEKARNI - ZANOLLI PDF Pobierz (2,20 MB)

 

Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny