IRINOX - SYSTEM MultiFresh® - CHŁODZENIE I ZAMRAŻANIE
NOWATORSKI I BEZKONKURENCYJNY SYSTEM PRACY MULTI FRESH® - PREMIERA WRZESIEŃ 2009
URZĄDZENIA - 4 GENERACJI
Firma Irinox od 20 lat skupia się na rzeczywistych potrzebach producentów żywności oraz innowacyjnych rozwiązaniach, czego efektem są jedyne na świecie urządzenia 4 generacji, kontrolujące i zachowujące świeżość wyrobów.
W tej całkiem nowej gamie urządzeń, znajdują się wszystkie unikalne rozwiązania technologiczne chłodzenia i mrożenia żywności, zmierzające do zachowania świeżości wyrobów w jak najdłuższym okresie.
zakres
temperatur:
(+90°C (w rdzeniu) / +3°C) - SYSTEM CHŁODZENIA
(+90°C (w rdzeniu)/ -18°C) - SYSTEM MROŻENIA (system używa temperatur do -50°C)
Schładzanie lub głębokie mrożenie można rozpocząć od temp. +90°C w rdzeniu (na powierzchni 200-300°C) - dzięki komputerowemu zarządzaniu procesami używającymi temperatur od +20°C do -50°C
ZASTOSOWANIE:
WYŚWIETLACZ W JĘZYKU POLSKIM
SYSTEM MULTI FRESH® - LINIA MF
MULTI FRESH® MF jest więcej niż systemem szybkiego chłodzenia i mrożenia:
Jest osobistym asystentem, który śledzi każdy proces pracy oraz proponuje OPERACJE, które należy wykonać, aby uzyskać najwyższą jakość i bezpieczeństwo sanitarne wykonywanych wyrobów.
Schładzanie lub głębokie mrożenie można rozpocząć od temp. +90°C w rdzeniu (na powierzchni 200-300°C)
- dzięki komputerowemu zarządzaniu procesami używającymi temperatur od +20°C do -50°C
Tryb standardowy - 4 CYKLE
wybór między 4 gotowymi cyklami (DELIKATNY do +3°C, DELIKATNY do -18°C, HARD do +3°C, HARD do -18°C) w zależności od tego, czy chcemy chłodzić lub głęboko zamrażać, delikatne wyroby czy wyroby o dużej gęstości.
Podstawową cechą systemu jest wyższa produktywność o lepszych parametrach.
Multi Fresh® skupia się również na skomplikowanych procesach roboczych wszystkich pojedynczych rodzajów wyrobów.
Tryb dynamiczny
W trybie dynamicznym mamy możliwość wyboru cyklu z obszernych i różnorodnych gotowych cyklów poświęconych sektorowi spożywczemu. System jest zaprogramowany dla wszystkich sektorów branży spożywczej: cukiernia, lodziarnia, piekarnia, gastronomia. Programy są elastyczne i łatwe w użyciu. Wystarczy wybrać rodzaj wyrobu oraz sposób chłodzenia i nacisnąć start np. mięso, ryby, warzywa, makaron, croissanty, musy cukiernicze, kremy cukiernicze, lody, chleb i wiele innych wyrobów. System MultiFresh® będzie nieustannie dostosowywał temperatury oraz siłę nawiewu optymalnie dla wybranego produktu.Cykle szybkiego chłodzenia i głębokiego mrożenia są delikatne i precyzyjne, nie wysuszają wyrobów, gwarantując utrzymanie najwyższej jakości wyrobów.Tryb dynamiczny posiada dodatkowo 99 programów do zapisu własnych cyklów.
Tryb indywidualny Multi Fresh® - własne programy
Tworzenie zbioru własnych receptur ad hoc, zapamiętywanie cyklów personalizowanych dla wykonywanych wyrobów. Nadawanie nazw cyklów, wybór temperatury i prędkości przepływu powietrza, temperatury końcowej w rdzeniu wyrobu, a także czas trwania cyklu. W każdej chwili można odwołać się do zapisanego cyklu i powtórnie wykonać pracę według zapisanych parametrów.
Tryb kontrolowanego rozmrażania (modele MF PLUS): innowacją Multi Fresh® jest cykl szybkiego rozmrażania, który wykorzystuje odpowiednią kombinację ciepłej temperatury i właściwego nawiewu, aby doprowadzić wyrób zamrożony do oczekiwanej temperaturyj, bez uszkodzenia struktury. W ten sposób zachowujemy wszystkie właściwości organoleptyczne żywności.
Wydajność w kg na cykl jest zagwarantowana zarówno podczas chłodzenia (+90°C / +3°C), jak i głębokiego mrożenia (+90°C/-18°C)
Tryb kontrolowanego naturalnego rozrostu (modele MF PLUS): System kontrolowanego naturalnego rozrostu to najwyższy stopień ewolucji garowników. Został stworzony z myślą o cukierniach, piekarniach lub restauracjach, które chcą wprowadzić własne świeże pieczywo lub ciasta drożdżowe, bez konieczności pracy w nocy i skomplikowanych procesów produkcyjnych. System ten jest odpowiednikiem dużych komór kontrolowanego naturalnego rozrostu DaySystem® firmy Irinox w mniejszych urządzeniach. Cykl ten kontroluje nie tylko temperaturę i czas rozrostu, ale również poziom wilgotności. Proces ten polega na magazynowaniu i kontrolowaniu naturalnego rozrostu świeżych lub zamrożonych wyrobów i opóźnianiu do 72 godzin. Zadaniem jest również utrzymanie wyrośniętego wyrobu do 4 godzin w stanie gotowym do upieczenia.
Tryb ten pozwala na przygotowanie wyrobu do pieczenia w określonym czasie.
SYSTEM MULTI FRESH® - LINIA EF
System chłodzenia i głębokiego mrożenia - szokowniki, chłodnie uderzeniowe, schładzarko-zamrażarki szokowe
Tryb standardowy - 4 CYKLE
wybór między 4 cyklami w zależności od tego, czy chcemy chłodzić lub głęboko zamrażać, delikatne wyroby czy wyroby o dużej gęstości.
Każdy cykl posiada odpowiednią kombinację temperatury oraz siły nawiewu, dzięki czemu jest w stanie głęboko schłodzić lub zmrozić żywność z odpowiednią intensywnością, nie naruszając struktury produktów.
Cykl chłodzenia DELIKATNY do +3°C - chłodzenie można rozpocząć od temp. +90°C w rdzeniu (na powierzchni 200-300°C)
proces polegający na szybkim chłodzeniu delikatnej żywności, odpowiedni jest do warzyw, ryb, śmietany itd.
Cykl chłodzenia HARD do +3°C - chłodzenie można rozpocząć od temp. +90°C w rdzeniu (na powierzchni 200-300°C)
proces polegający na szybkim i intensywnym chłodzeniu wyrobów o dużej gęstości, odpowiedni do dużych kawałków mięsa lub grubych ciast, itd.
Cykl zamrażania DELIKATNY do -18°C - mrożenie można rozpocząć od temp. +90°C w rdzeniu (na powierzchni 200-300°C)
proces polegający na błyskawicznym, a zarazem delikatnym mrożeniu żywności, przeznaczony do szybkiego zamrażania żywności delikatnej np. ryb, musów, świeżych makaronów, itp..
Cykl zamrażania HARD do -18°C - mrożenie można rozpocząć od temp. +90°C w rdzeniu (na powierzchni 200-300°C)
proces polegający na błyskawicznym mrożeniu produktów o dużej gęstości, dzięki zaawansowanej technologii struktura produktów pod wpływem chłodu nie ulega zmianie.
Wydajność w kg na cykl jest zagwarantowana zarówno podczas chłodzenia (+90°C / +3°C), jak i głębokiego mrożenia (+90°C/-18°C)
|
MULTI FRESH® - CHARAKTERYSTYKA I INNOWACJE
|
WYDAJNOŚĆ
Wydajność MultiFresh® wzrosła o 30-40% w porównaniu z poprzednimi modelami. Chłodzenie wyrobów jest jeszcze szybsze dla utrzymania doskonałej jakości i efektywnego wykorzystania urządzenia, nawet przy pełnym obciążeniu. Nawet w wysokich temperaturach otoczenia (+42°C) Multi Fresh® zapewnia wysoką wydajność.
|
Oszczędność energii - ZIELONA FILOZOFIA
Wzrost wydajności urządzenia o 30-40% zmniejsza zapotrzebowanie na energię elektryczną czego efektem są znaczne oszczędności. Tylko z Multi Fresh ® chłodzenie lub mrożenie produktów odbywa się w rekordowym czasie, dzięki mocy nowych agregatów i wewnętrznych wentylatorów o niskim zużyciu energii. Multi Fresh® został całkowicie zaprojektowany w sposób przyjazny dla środowiska, z doborem zaawansowanych materiałów i komponentów, mających niewielki wpływ na zanieczyszczenie środowiska.
|
MULTI RACK® - MULTI STELAŻ
Regulowany, opatentowany stelaż Multi Rack® umożliwia umieszczenie w każdym modelu, dwukrotnie większej ilości blach, w zależności od wielkości produkcji. Odległość między blachami lub pojemnikami GN można z łatwością regulować, pozwalając na lepszą dystrybucję powietrza i jednolitą temperaturę na wszystkich poziomach. Każdy może wybrać, z jakim rodzajem blach czy pojemników będzie pracował w danym momencie (GN lub blachy 600x400mm)
|
MULTI SENSOR ®
Nowa sonda rdzeniowa Multi Sensor® (5 czujników pomiaru temperatury) automatycznie odczytuje temperaturę w rdzeniu produktów, uniemożliwiając zamrożenie wierzchniej warstwy, niezależnie od umiejscowienia w produkcie. Nowy stożkowy kształt i użyte materiały dla łatwego wyjmowania z wyrobów nawet zamrożonych, bez konieczności podgrzewania sondy (sondy zwykłe) gdzie istnieje ryzyko przegrzania i uszkodzenia struktury żywności. Sonda Multi Sensor ® gwarantuje maksymalną kontrolę temperatury w różnych fazach produkcji wyrobów.
|
SANIGEN ® - Technologia Bioxigen
Opatentowany system sanityzacji Sanigen ® spełnia najwyższe wymogi sanitarne. Jest bezpieczny dla ludzi i żywności (bez promieni UV). System ten gwarantuje bezpieczeństwo sanitarne, neutralizując 99% bakterii, np. E.Coli, Salmonella, Listeria (w tym takie, które są oporne na promienie UV).
System Sanigen® bazując na jonizacji powietrza, sterylizuje każde miejsce wewnątrz komory sprawiając, że wyroby są całkowicie wolne od skażenia bakteryjnego (również wyroby uprzednio skażone przed włożeniem do komory). System ten neutralizuje i blokuje wymianę zapachów i aromatów pomiędzy innymi produktami spożywczymi. Sanigen® zapewnia zdrowy, świeży obieg powietrza oraz przedłuża trwałość przechowywanych wyrobów.
System Sanigen® pracuje nieprzerwanie (również wtedy, gdy urządzenie nie pracuje).
System może być stosowany do sterylizacji narzędzi pracy.
|
AGREGATY
Nowe, kompaktowe agregaty chłodnicze Multi Fresh® wykonane są z nowoczesnych elementów, posiadające doskonały system kontroli, łatwy dostęp oraz zwartą obudowę. Można również umieścić agregat na zewnątrz, znacznie obniżając poziom emitowanego hałasu wewnątrz i na zewnątrz. Wewnątrz pomieszczeń można agregaty dodatkowo wyciszyć. |
SYSTEM MULTIFRESH ® - to więcej niż chłodnie i zamrażarki uderzeniowe - TO NOWY SYSTEM PRACY
Urządzenia chłodniczo - mroźnicze 4 generacji z systemem kontroli i zachowania świeżości
MULTIFRESH ® wykorzystywane są w cukierniach, piekarniach, lodziarniach, przemyśle spożywczym
i gastronomii.
Są niezastąpionymi
urządzeniami dla cukierników, piekarzy, lodziarzy oraz kucharzy, zapewniającymi
lepszą organizację pracy i gwarancję, że wszystkie wyroby będą zawsze
świeże, zdrowe i naturalne.
W urządzeniach Irinox
wykorzystany jest bardzo szybki system chłodzący, który odbiera ciepło
zgromadzone wewnątrz produktów zapewniając im naturalny
aromat i smak, nie niszcząc struktury produktów. Jest to możliwe dzięki
tworzeniu się w zamrażanym produkcie mikrokryształów, które powodują,
że wyroby nie tracą płynów w procesie rozmrażania, co ma miejsce podczas
mrożenia tradycyjnego, nawet metodą szokową (tworzą się makrokryształy).
Dzięki niepowtarzalnemu
systemowi chłodzenia i wentylacji, w zależności od przeznaczenia surowców,
produktów i wyrobów surowych, bądź pieczonych można wybrać urządzenia z linii MultiFresh® MF lub linii EF. Linia EF posiada tryb standardowy z czterema cyklami, natomiast linia MF posiada tryb standardowy z czterema cyklami, tryb dynamiczny, tryb indywidualny (personalizowany) oraz tryb szybkiego rozmrażania.
Szybkie Chłodzenie - 2 cykle: Delikatny i Hard - proces trwający maksymalnie 90 minut, który
polega na szybkim chłodzeniu produktów mających temperaturę +90°C
w rdzeniu (na powierzchni 200-230°C) do temperatury +3°C.
Cykl ten pozwala na konserwację produktów, aż 6 dni w temp. 0 /+ 2 °
C.
Szybkie mrożenie (głębokie mrożenie) - 2 cykle: Delikatny i Hard - proces trwający maksymalnie 90 minut, który
polega na szybkim, głębokim mrożeniu surowych lub pieczonych (gotowanych) produktów
mających temperaturę +90°C
w rdzeniu (na powierzchni 200-230°C) do temperatury -18°C. Cykl ten pozwala na konserwację produktów przez kilka miesięcy w temp.
-20°C.
MultiFresh® firmy Irinox jest osobistym asystentem, który kieruje, doradza i pomaga w organizacji pracy, czyniąc ją łatwiejszą i szybszą, gwarantując zawsze maksymalną jakość, świeżość i bezpieczeństwo sanitarne wytwarzanych
wyrobów.
Dzięki systemowi MultiFresh® firmy Irinox jesteśmy gotowi na obsługę wielu
niespodziewanych klientów, zatłoczonych jadalni czy też sprzedaż wyrobów
bez obawy, że zabraknie nam produktów.
Zalety
Systemu MULTIFRESH® w którego skład wchodzą m.in. chłodnie i zamrażarki uderzeniowe
- wysoka jakość oferowanych wyrobów
Unikalna technologia MultiFresh®, pozwala utrzymać
wyjątkową jakość wyrobów, zapobiegając odwodnieniu produktów,
a tym samym zanieczyszczeniu jedzenia bakteriami. Po procesie szybkiego
chłodzenia urządzenia te pozwalają utrzymywać przez wiele dni niezmieniony
i świeży smak potraw lub produktów.
- oszczędność czasu
System MultiFresh® firmy Irinox do szybkiego chłodzenia i zamrażania, pozwala utrzymać
jedzenie (wyroby) w doskonałych warunkach, dla dłuższego czasu przechowywania
(średnio 5 - 7 dni dla świeżych produktów i 4 - 6 miesięcy dla głęboko mrożonych
produktów). Oszczędność czasu 30% - 50%
- lepsza organizacja
Lunch, obiad, sobota, niedziela, nagli klienci albo bankiety dla stu
osób. Jak często Państwo spotkaliście się z tym problemem?
Teraz z Systemem MultiFresh® każdy rodzaj potrawy lub część wyrobów może zostać łatwo przygotowana
z góry, stosując system MultiFresh® z szybkim chłodzeniem lub głębokim mrożeniem w zależności
od Państwa potrzeb.
- mniejszy ubytek
wagi produktów
Podczas tradycyjnego mrożenia czy chłodzenia gorących wyrobów, ubytek
wagi sięga (średnio 6 - 8%) na skutek wysychania (parowania) wyrobów,
które pozbawiane są tym samym ich naturalnej wilgoci, aromatu i smaku.
Chłodnie i zamrażarki uderzeniowe wchodzące w skład systemu MultiFresh® zmniejszają odparowanie 2-3%,
otrzymując przeciętne oszczędności
5-7% z całkowitej wagi.
Używając szokowników systemu MultiFresh®, produkty nie tracą
płynów w procesie rozmrażania ponieważ w produkcie tworzą się mikrokryształy,
a przy mrożeniu tradycyjnym powstają makrokryształy niszczące strukturę
produktu.
- mniej odrzucanych produktów
Z jak wielu wykwintnych wyrobów musimy zrezygnować, tylko dlatego,
że niektóre surowce szybko się psują (np. świeże maliny).
Szybkie chłodzenie w chłodniach uderzeniowych, powoduje długą trwałość
produktów. Liczba odrzuconych produktów (surowców), dzięki systemowi
MultiFresh® firmy Irinox zmniejsza się aż do 75%.
- duży wybór produktów
Skromne menu, jest często ograniczone do zasobów i możliwości naszej
kuchni i personelu.
Dzięki systemowi MultiFresh® mogą Państwo pozwolić sobie
na rozmaitość potraw, planując biznes i oferując klientom maksymalną
ilość wyrobów, nawet bez osoby, która przygotowuje posiłki każdego dnia.
- oszczędne zakupy
Duże oszczędności stają się możliwe dzięki kupowaniu dużych ilości surowców,
w czasie gdy są najtańsze. Produkty surowe lub gotowane, pieczone mogą
zostać schłodzone lub głęboko zmrożone i przechowywane w odpowiedniej temperaturze,
a następnie użyte w dogodnym dla nas czasie. Gwarantuje to ciągłość
sprzedaży wyrobów, bez konieczności przepraszania klientów, że zabrakło
nam wyrobów.
- bezpieczeństwo,
higiena i wysoka jakość wyrobów
HACCP oraz określone prawa oraz wymagania profesjonalistów obecnie nakazują
zachowanie wysokiego poziomu higieny.
Szybkochłodzące lub szybkomrożące urządzenia MultiFresh® firmy Irinox są najpewniejszą drogą,
by dodać do niezaprzeczonej jakości Państwa produktów gwarancję kompletnego
bezpieczeństwa.
Chłodnie i zamrażarki uderzeniowe redukują do minimum groźbę zanieczyszczenia
produktów bakteriami, co zdarza się w kuchni podczas tradycyjnego procesu
chłodzącego i rozmrażania w temperaturze pokojowej.
MATERIAŁY INFORMACYJNE DO POBRANIA
STARSZE MODELE HC zastępują modele MF
STARSZE MODELE ASP zastępują modele EF
STARSZE MODELE CP zastępują modele CP Multi
|
MF 25.1 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
25 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
4 (GN1/1)
5 (GN1/1)
8 (GN1/1) |
4 (600x400mm)
5 (600x400mm)
8 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
771 mm
870 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,2 kW
6,5 A
230V - 50Hz (1N + PE) |
|
MF 25.1 PLUS
w standardzie Sanigen® (system sanityzacji) + system kontrolowanego naturalnego rozrostu + system kontrolowanego rozmrażania |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
25 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
4 (GN1/1)
5 (GN1/1)
8 (GN1/1) |
4 (600x400mm)
5 (600x400mm)
8 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
771 mm
870 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,2 kW
6,5 A
230V - 50Hz (1N + PE) |
|
MF 30.2 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
30 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
4 (GN2/1) - 8 (GN1/1)
5 (GN2/1) - 10 (GN1/1)
8 (GN2/1) - 16 (GN1/1) |
4 (600x400mm)
5 (600x400mm)
8 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
870 mm
902 mm
870 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,6 kW
7,1 A
230V - 50Hz (1N + PE) |
- blachy (60x40 cm) powinny być położone na półkach 53x65 cm |
|
MF 30.2 PLUS
w standardzie Sanigen® (system sanityzacji) + system kontrolowanego naturalnego rozrostu + system kontrolowanego rozmrażania
|
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
30 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
4 (GN2/1) - 8 (GN1/1)
5 (GN2/1) - 10 (GN1/1)
8 (GN2/1) - 16 (GN1/1) |
4 (600x400mm)
5 (600x400mm)
8 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
870 mm
902 mm
870 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,6 kW
7,1 A
230V - 50Hz (1N + PE) |
- blachy (60x40 cm) powinny być położone na półkach 53x65 cm |
|
MF 45.1 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
45 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
9 (GN1/1)
12 (GN1/1)
18 (GN1/1) |
9 (600x400mm)
12 (600x400mm)
18 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
962 mm
1595 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
3,6 kW
5,6 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 45.1 PLUS
w standardzie Sanigen® (system sanityzacji) + system kontrolowanego naturalnego rozrostu + system kontrolowanego rozmrażania |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
45 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
9 (GN1/1)
12 (GN1/1)
18 (GN1/1) |
9 (600x400mm)
12 (600x400mm)
18 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
962 mm
1595 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
3,6 kW
5,6 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 70.1 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
70 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
13 (GN1/1)
18 (GN1/1)
27 (GN1/1) |
13 (600x400mm)
18 (600x400mm)
27 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
962 mm
1970 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
5,3 kW
10,8 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 70.1 PLUS
w standardzie Sanigen® (system sanityzacji) + system kontrolowanego naturalnego rozrostu + system kontrolowanego rozmrażania |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
70 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
13 (GN1/1)
18 (GN1/1)
27 (GN1/1) |
13 (600x400mm)
18 (600x400mm)
27 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
962 mm
1970 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
5,3 kW
10,8 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 70.2 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
70 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
9 (GN2/1)
12 (GN2/1)
18 (GN2/1) |
9 (600x400mm)
12 (600x400mm)
18 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
870 mm
1092 mm
1595 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
5,2 kW
10,6 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
- blachy (60x40 cm) powinny być położone na półkach 53x65 cm |
|
MF 70.2 PLUS
w standardzie Sanigen® (system sanityzacji) + system kontrolowanego naturalnego rozrostu + system kontrolowanego rozmrażania |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
70 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
9 (GN2/1)
12 (GN2/1)
18 (GN2/1) |
9 (600x400mm)
12 (600x400mm)
18 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
870 mm
1092 mm
1595 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
5,2 kW
10,6 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
- blachy (60x40 cm) powinny być położone na półkach 53x65 cm |
|
MF 85.2 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
85 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
13 (GN2/1)
18 (GN2/1)
27 (GN2/1) |
13 (600x400mm)
18 (600x400mm)
27 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
870 mm
1092 mm
1970 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
6,2 kW
13,5 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
- blachy (60x40 cm) powinny być położone na półkach 53x65 cm |
|
MF 85.2 PLUS
w standardzie Sanigen® (system sanityzacji) + system kontrolowanego naturalnego rozrostu + system kontrolowanego rozmrażania |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
85 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
13 (GN2/1)
18 (GN2/1)
27 (GN2/1) |
13 (600x400mm)
18 (600x400mm)
27 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
870 mm
1092 mm
1970 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
6,2 kW
13,5 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
a - blachy (60x40 cm) powinny być położone na półkach 53x65 cm |
|
MF 100.1 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
100 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1210 mm
1115 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,1 kW
2,5 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
782 mm
1390 mm
270 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
8,2 kW
15,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 100.1C - zamrażanie specjalne |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
100 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1210 mm
1115 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,1 kW
2,5 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
1032 mm
1670 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
11,4 kW
22 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 100.1ST - przystosowane do wózków załadowczych pieców konwekcyjno - parowych: Convotherm, Franke, Eloma, Hounö, MKN, Hobart, Lainox, Rational, Electrolux i inne. |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
100 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1210 mm
1115 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,1 kW
2,5 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
782 mm
1390 mm
270 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
8,2 kW
15,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 130.2 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
130 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1500 mm
1275 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,1 kW
2,5 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
1032 mm
1670 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
11,4 kW
22 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 130.2C - zamrażanie specjalne |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
130 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1500 mm
1275 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,1 kW
2,5 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
1032 mm
1670 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
13,8 kW
25,9 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 180.2 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
180 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
1425 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
2,2 kW
4,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
1032 mm
1670 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
13,8 kW
25,9 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 180.2C - zamrażanie specjalne |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
180 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
1425 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
2,2 kW
4,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
1032 mm
1743 mm
400 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
17,2 kW
35,8 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 180.2ST - przystosowane do wózków załadowczych pieców konwekcyjno - parowych: Convotherm, Franke, Eloma, Hounö, MKN, Hobart, Lainox, Rational, Electrolux i inne. |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
180 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
1425 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
2,2 kW
4,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
1032 mm
1670 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
13,8 kW
25,9 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 250.2 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
250 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
1425 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
2,2 kW
4,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
1032 mm
1743 mm
400 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
17,2 kW
35,6 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 250.2C - zamrażanie specjalne |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
250 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
1425 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
2,2 kW
4,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
782 mm
1202 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
19,9 kW
42,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
skraplacza zew. |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1803 mm
1272 mm
1335 mm
172 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
skraplacza zew. |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
-
-
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 300.2 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
300 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1880 mm
1625 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
3,2 kW
5,4 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1237 mm
782 mm
1202 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
19,9 kW
42,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
skraplacza zew. |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1803 mm
1272 mm
1335 mm
172 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
skraplacza zew. |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
19,9 kW
42,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 300.2C - zamrażanie specjalne |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
300 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
1 x 20 (GN2/1)
1 x 40 (GN1/1)
|
1 x 20 (600x800mm)
1 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1880 mm
1625 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
3,2 kW
5,4 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1437 mm
1132 mm
1482 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
25,9 kW
48,8 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
skraplacza zew. |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
2425 mm
1098 mm
1020 mm
177 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
skraplacza zew. |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
-
-
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 350.2 2T - 2 wózki |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
350 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
2 x 20 (GN2/1)
2 x 40 (GN1/1)
|
2 x 20 (600x800mm)
2 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
2625 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
4,3 kW
8,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1437 mm
1132 mm
1482 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
25,9 kW
48,8 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
skraplacza zew. |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
2425 mm
1098 mm
1020 mm
177 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
skraplacza zew. |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
-
-
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 500.2 2T - 2 wózki |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
500 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
2 x 20 (GN2/1)
2 x 40 (GN1/1)
|
2 x 20 (600x800mm)
2 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
2625 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
4,3 kW
8,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1437 mm
1132 mm
1482 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
39,8 kW
68,4 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
skraplacza zew. |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
2425 mm
1098 mm
1020 mm
205 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
skraplacza zew. |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
-
-
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 500.2 3T - 3 wózki |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
500 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
3 x 20 (GN2/1)
3 x 40 (GN1/1)
|
3 x 20 (600x800mm)
3 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
3825 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
6,4 kW
12,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
1437 mm
1132 mm
1482 mm
360 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
39,8 kW
68,4 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
skraplacza zew. |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
2425 mm
1098 mm
1020 mm
205 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
skraplacza zew. |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
-
-
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
MF 750.2 3T - 3 wózki |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
750 kg |
POJEMNOŚĆ
(ilość wózków) |
GASTRONOMIA |
CUKIERNIA |
max wymiary:
szer. 1050 x gł. 1050 mm |
3 x 20 (GN2/1)
3 x 40 (GN1/1)
|
3 x 20 (600x800mm)
3 x 40 (600x400mm)
|
WYMIARY
komory chłodniczej
|
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
1600 mm
3825 mm
2150 mm |
DANE ELEKTRYCZNE
komory chłodniczej |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
6,4 kW
12,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
agregatu |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
2140 mm
1160 mm
1485 mm
- kg |
DANE ELEKTRYCZNE
agregatu |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
59,5 kW
105,6 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
WYMIARY
skraplacza zew. |
|
szerokość
głębokość
wysokość
waga |
4756 mm
1335 mm
1272 mm
497 kg |
DANE ELEKTRYCZNE
skraplacza zew. |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
-
-
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
EF 10.1 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
10 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE |
blachy H 65 mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
3 (GN1/1)
3 (GN1/1)
3 (GN1/1) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
535 mm
655 mm
760 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
0,97 kW
5 A
230V - 50Hz (1N + PE) |
|
EF 20.1 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
20 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
4 (GN1/1)
5 (GN1/1)
8 (GN1/1) |
4 (600x400mm)
5 (600x400mm)
8 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
771 mm
870 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
1,2 kW
6,3 A
230V - 50Hz (1N + PE) |
|
EF 30.1 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
30 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
9 (GN1/1)
12 (GN1/1)
18 (GN1/1) |
9 (600x400mm)
12 (600x400mm)
18 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
962 mm
1595 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
2,9 kW
5,2 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
EF 45.1 |
WYDAJNOŚĆ NA CYKL |
|
|
(z 90°C do +3°C)
(z 90°C do -18°C) |
45 kg |
POJEMNOŚĆ - ilość blach |
GASTRONOMICZNE* |
CUKIERNICZE** |
blachy H 65* / 60** mm
blachy H 40 mm
blachy H 20 mm |
13 (GN1/1)
18 (GN1/1)
27 (GN1/1) |
13 (600x400mm)
18 (600x400mm)
27 (600x400mm) |
WYMIARY |
|
szerokość
głębokość
wysokość
|
790 mm
962 mm
1970 mm |
DANE ELEKTRYCZNE |
|
maksymalny pobór mocy
maksymalny pobór prądu
napięcie |
3,7 kW
5,6 A
400V - 50Hz (3N + PE) |
|
ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO ZAPOZNANIA SIĘ Z INFORMACJAMI DOTYCZĄCYMI:
|