Pasty owocowe
- do lodów, kremów,
czekoladek i ciepłych lodów (semifreddo)
PASTY OWOCOWE
Index art. |
Nazwa i opis |
Ilość kg w opak. |
4AGRET |
CYTRYNA (AGRETTO) Dozowanie: 30 g/kg |
2,7 |
4AGLEM |
CYTRYNA + SOK CYTRYNOWY 0,250 l (AGRETTO + 0,250 LEMONSUC) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 30 g/kg |
2,95 |
4AGLES |
CYTRYNA + SOK CYTRYNOWY (karton 1 l) (AGRETTO E LEMONSUC (cartone)) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 30 g/kg |
2,7+1 |
4ALB05 |
MORELA (ALBICOCCA) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4ALB01 |
1 |
|
4AMA05 |
WIŚNIA (AMARENA) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4AMA01 |
1 |
|
4ANA05 |
ANANAS Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4ANA01 |
1 |
|
4ANG05 |
ARBUZ (ANGURIA) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4ANG01 |
1 |
|
4ARA05 |
POMARAŃCZA (ARANCIA) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 60 g/kg |
5 |
4ARA01 |
1 |
|
4BAN05 |
BANAN (BANANA) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 60-80 g/kg |
5 |
4BAN01 |
1 |
|
4CED05 |
CEDR (CEDRO) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4CED01 |
1 |
|
4CIL05 |
CZEREŚNIA (CILIEGIA) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4CIL01 |
1 |
|
4COC05 |
KOKOS (COCCO) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4COC01 |
1 |
|
4FRA05 |
TRUSKAWKA (FRAGOLA) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4FRA01 |
1 |
|
4FRO05 |
POZIOMKA (FRAGOLINA DI BOSCO) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4FRO01 |
1 |
|
4FRB05 |
OWOCE LEŚNE (FRUTTI DI BOSCO) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4FRB01 |
1 |
|
4KIW05 |
KIWI Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4KIW01 |
1 |
|
4LAM05 |
MALINA (LAMPONE) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4LAM01 |
1 |
|
4LEMSU |
SOK CYTRYNOWY (LEMONSUC) Konsystencja: gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: wg uznania |
1 litr |
4LIM00 |
CYTRYNA W PROSZKU (100) (LIMONE 100 (polvere)) Konsystencja: proszek Zastosowanie: lody Dozowanie: 80-100 g/kg |
4 |
4MAD05 |
MANDARYNKA (MANDARINO) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4MAD01 |
1 |
|
4MAN05 |
MANGO Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4MAN01 |
1 |
|
4MAR05 |
MARAKUJA (MARACUJA) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4MAR01 |
1 |
|
4MEL05 |
JABŁKO ZIELONE (MELA VERDE) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4MEL01 |
1 |
|
4MEO05 |
MELON ŻÓŁTY (MELONE GIALLO) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4MEO01 |
1 |
|
3MENGL |
MIĘTA LODOWA BIAŁA (MENTA BIANCA GLACIALE) Smak mięty Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 30-50 g/kg |
5 |
4MEN05 |
MIĘTA ZIELONA (MENTA VERDE) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4MEN01 |
1 |
|
4MIR05 |
JAGODA CZARNA (MIRTILLO) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4MIR01 |
1 |
|
4MOR05 |
JEŻYNA (MORA) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4MOR01 |
1 |
|
4NUC05 |
COLA (NUT COLA) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4NUC01 |
1 |
|
4PER05 |
GRUSZKA (PERA) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4PER01 |
1 |
|
4PES05 |
BRZOSKWINIA (PESCA) Konsystencja: pasta z cząsteczkami Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4PES01 |
1 |
|
4POM05 |
GREJPFRUT CZERWONY (POMPELMO ROSA) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody, kremy, nadzienia do czekoladek, ciepłe lody (semifreddo) Dozowanie: 40-60 g/kg |
5 |
4POM01 |
1 |
|
4VIO05 |
FIOŁEK (VIOLA) Konsystencja: pasta gładka Zastosowanie: lody Dozowanie: 80-100 g/kg |
5 |
4VIO01 |
1 |
KOMPONENTY DO PRODUKCJI LODÓW, KREMÓW, DESERÓW I CIAST
|
---|