Pasty marmurkowe i kopertury
PASTY MARMURKOWE (VARIEGATI)
Index art. |
Nazwa i opis | Ilość kg w opak. |
7ALBIC |
MORELA (ALBICOCCA) | 5 |
7AMARE |
WIŚNIA (AMARENA) | 5 |
BJAMAR |
WIŚNIA W NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ SYROPU (AMARENATA TUTTOFRUTTO) | 5,6 |
7AMASS |
WIŚNIA CZARNA (AMARENATISSIMA (per gelateria)) | 5 |
7CAFFE |
KAWA (CAFFE') | 5 |
7CARAM |
KARMEL MLECZNY (CARAMELLATTE) | 5 |
7FRAGO |
TRUSKAWKA (FRAGOLA) | 5 |
7FRUTT |
OWOCE LEŚNE (FRUTTI DI BOSCO) | 5 |
7MIRTI |
JAGODA CZARNA (MIRTILLO) | 5 |
7MOSCT |
SZAMPAN (MOSCATO) | 5 |
7NUTCH |
CZEREŚNIE MARASKINO CAŁE (NUT CHERRY ROSSO (ciliegie intere al maraschino)) |
5 |
7PERA0 |
GRUSZKA (PERA) | 2,9 |
7PESAR |
BRZOSKWINIA Z POMARAŃCZĄ (PESCA-ARANCIO) | 5 |
7TIRAS |
TIRAMISU (TIRAMISU) | 5 |
PASTY MARMURKOWE KREMOWE (VARICREAM)
Index art. |
Nazwa i opis | Ilość kg w opak. |
7BIGNE |
CZEKOLADA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM (BIGNE') | 5 |
7BISCO |
CIASTECZKOWA (BISCOTTO) | 5 |
7CIOCB |
CZEKOLADA BIAŁA (CIOCCOLATO BIANCO) | 6 |
VARCCR |
CZEKOLADA Z KROKANTEM ORZECHOWYM (CIOCCOLATO CROCCANTE) | 5 |
VARCCE |
CZEKOLADA Z CHRUPKAMI (CIOCCOLATO E CEREALI) | 5 |
VARCCF |
CZEKOLADA GORZKA (CIOCCOLATO FONDENTE) | 5 |
3CIOKO |
CZEKOLADA ARKTYCZNA (CIOKO ARTIC -140C) - NOWOŚĆ | 6 |
VARCRC |
KREM Z KROKANTU ORZECHOWEGO (CREMINO CROCCANTE) | 5 |
VARCRR |
KREM Z CHRUPKAMI (CREMINO E CEREALI) | 5 |
SCREMI |
NAPOLEONKA ORZECHOWA (CREMINO FLUIDO) | 5 |
VARCRO |
CHRUPIĄCE PŁATKI ZBÓŻ W CZEKOLADZIE (CROCCOCIOK) | 5 |
VARCRM |
CHRUPIĄCE PŁATKI ZBÓŻ W CZEKOLADZIE BIAŁEJ (CROCCOMILK) | 5 |
VARFOR |
CZEKOLADA Z WIŚNIĄ - CZARNY LAS (FORESTA NERA) | 5 |
SCRHAV |
HAVANA CAFFE (HAVANA CAFFE) | 6 |
3NOC06 |
ORZECH LASKOWY (NOCCIOLATA FLUIDA) | 6 |
VARSUP |
FISTASZKOWY (SUPERPEANUT) | 5 |
KOPERTURY DO LODÓW (STRACCIATELLE)
Index art. |
Nazwa i opis | Ilość kg w opak. |
9CARAN |
POMARAŃCZA (ARANCIO) | 5 |
9CVANI |
CZEKOLADA BIAŁA -WANILIA (BIANCA-VANIGLIA) | 5 |
9CCIOC |
CZEKOLADA (CIOCCOLATO) | 5 |
9CFRAG |
TRUSKAWKA (FRAGOLA) | 5 |
9CLATT |
MLECZNA (LATTE) | 5 |
9CLIMO |
CYTRYNA (LIMONE) | 5 |
9CNOCC |
ORZECH LASKOWY (NOCCIOLA) | 5 |
9CPIST |
PISTACJA (PISTACCHIO) | 5 |
KOPERTURY DO LODÓW NA PATYKU (MAXIMUM - STRACCIATELLE)
Index art. |
Nazwa i opis | Ilość kg w opak. |
9MAXBI |
CZEKOLADA BIAŁA (BIANCA) | 5 |
9MAXFO |
CZEKOLADA WYTRAWNA (FONDENTE) | 5 |
KOMPONENTY DO PRODUKCJI LODÓW, KREMÓW, DESERÓW I CIAST
|
---|