NOWE TRENDY W LODZIARSTWIE - LODY PROSTO Z MASZYNY
TERAZ - bez wiedzy fachowej, bez pomieszczeń produkcyjnych - zawsze świeże, najwyższej jakości lody możemy produkować i sprzedawać wszędzie:
- lodziarnie
- cukiernie
- wyspy
- sklepy spożywcze i warzywne
- sale weselne
- restauracje
- bary
- hotele
- itp.
Maszyny do produkcji świeżego makaronu, lasagne i pierogów.
Maszyny (z przystawką do sosów) do automatycznego gotowania makaronu, pierogów oraz dań do gotowania.
K24 EVO - Profesjonalna maszyna do temperowania czekolady
K24 EVO
* MASZYNA DO TEMPEROWANIA CZEKOLADY
* NAJNOWSZE OSIĄGNIĘCIE TECHNOLOGII
* REWOLUCJA W SEKTORZE CZEKOLADY
- Sondy nowej generacji, utrzymujące stałą temperaturę wewnątrz masy czekoladowej.
- Precyzyjna kontrola temperatury (do 0,1°C), uzależniona od ilości produktu w zbiorniku.
- System mycia pozwalający na zmianę rodzaju i koloru czekolady w maszynie.
- Intuicyjny panel sterownia.
- Zapis temperatur ustawionych dla każdego programu, zgodnie z wyborem użytkownika, zachowuje parametry pracy.
- Zmiana kierunku obrotu mieszadła w zbiorniku, zapobiega powstawaniu pęcherzyków powietrza w masie czekoladowej.
- Oblewanie wyrobów czekoladą całkowite lub częściowe.
- Możliwość opóźnienia rozpoczęcia wybranego programu.
- System cięcia papieru na przenośniku taśmowym.
- Regulowany nadmuch pozwalający na równomierne pokrycie wyrobu czekoladą.